پیشبینی تولید 400 هزار تن گندم در استان اردبیل
به گزارش بخش استانها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علیحسین احدیعالی عصر امروز در نشست هماهنگی خرید تضمینی گندم در اردبیل، اظهار کرد: برداشت محصول گندم از چند روز پیش در مغان آغاز شده و روند خرید به شکل مطلوب به پیش میرود.
وی افزود: تاکنون بیش از 2 هزار و 800 تن محصول از سوی زارعان به مراکز خرید تحویل داده شده که از کیفیت مناسبی برخوردار هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: کار خرید گندم از شهرستانهای بیلهسوار و پارسآباد شروع شده و به تدریج در سایر مناطق استان نیز فرآیند خرید انجام خواهد شد.
احدیعالی به دایر شدن 40 مرکز خرید تضمینی گندم در سطح استان اشاره کرد و گفت: امسال 294 هزار هکتار اراضی دیم و آبی استان به کشت محصول راهبردی و استراتژیک گندم اختصاص یافته است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: از این میزان 61 هزار هکتار اراضی آبی و 233 هزار هکتار نیز اراضی دیم است که کار برداشت محصول چند روزی است با تلاش و همت بهرهبرداران شروع شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: پیشبینی میکنیم 400 هزار تن محصول مهم و استراتژیک گندم در استان اردبیل تولید شود که بخشی از این تولیدات در استان ذخیرهسازی شده و بخشی نیز به سایر مناطق ارسال میشود.
احدیعالی بیان کرد: در کنار خرید، سعی بر این است تا بهای گندم کشاورزان به سرعت به حساب آنها واریز شود تا مشکلی از این لحاظ نداشته باشیم.
وی به آغاز برداشت محصول کلزا در بیلهسوار نیز اشاره کرد و یادآور شد: خرید تضمینی این محصول نیز با همکاری تعاون روستایی در شهرستان مرزی بیلهسوار به عنوان انبار غله استان آغاز شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: 2 هزار و 700 هکتار از اراضی شهرستان بیلهسوار به کشت کلزا اختصاص یافته که کشاورزان بعد از 6 ماه تلاش و همت، روند برداشت محصول خود را از مزارع کلزا آغاز کردند.
احدیعالی تصریح کرد: خوشههای طلایی کلزا در حالی آماده برداشت شده که فرآیند خرید تضمینی آن نیز با قیمت 41 هزار تومان شروع شده و پیشبینی میشود در این شهرستان بیش از 6 هزار تن کلزا استحصال شود.
وی گفت: در کنار کلزا، در شهرستان بیلهسوار کاشت سویا را نیز شاهد هستیم تا به عنوان دانه روغنی زمینه خودکفایی کشور در سایه تولید این محصولات فراهم آید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: به دنبال برداشت محصول، فرآیند انتقال آنها به واحدهای فرآوری روغن آغاز میشود تا شرایط بهتری را در استحصال روغن خام از کلزا و سویا شاهد باشیم.
انتهای پیام/131