لزوم اصلاح فرآیند توزیع مواد غذایی برای کاهش فشار اقتصادی

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با انتقاد از افزایش بی‌رویه قیمت مواد غذایی، نقش واسطه‌ها در گرانی و کاهش کیفیت اقلام خوراکی را مخرب دانست و خواستار حذف واسطه‌ها و تقویت فرهنگ مصرف غذای سالم و خانگی شد.
– اخبار استانها –

احمد آریایی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به وضعیت اقتصادی مردم و تأثیر آن بر حوزه تغذیه و سلامت گفت: توان اقتصادی مردم در خرید و تولید غذا بسیار مهم است و متأسفانه به‌دلیل تضعیف این توان، دیگر کیفیت غذا مورد توجه قرار نمی‌گیرد که این مسئله بسیار نگران‌کننده است.

وی با بیان اینکه چرخه پرهزینه و پرواسطه توزیع مواد غذایی نقش مهمی در افزایش قیمت‌ها دارد، تصریح کرد: برای مثال گوشت قرمز تا به دست مصرف‌کننده برسد چندین بار دست‌به‌دست می‌شود و همین موضوع باعث گرانی آن می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاق باید واسطه‌ها حذف شوند تا قیمت نهایی برای مردم قابل‌قبول باشد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نباید بگذاریم مردم از تأمین مواد غذایی باکیفیت ناتوان شوند، اظهار کرد: تمام تلاش ما باید بر این باشد که فرهنگ مصرف غذای خانگی را جایگزین غذاهای فست‌فودی کنیم و این آموزش باید از سنین پایین آغاز شود.

آریایی‌نژاد با تأکید بر لزوم اصلاح فرآیند کاشت و داشت محصولات کشاورزی افزود: برای حل مشکلات موجود باید از نگاه کارشناسی بهره گرفت و تولیدات صادراتی ما نیز باید بالاترین سطح کیفیت را داشته باشند تا بتوانیم در بازارهای بین‌المللی موفق عمل کنیم.

وی تصریح کرد: چالش‌های ما در حوزه غذا و تغذیه کم نیست، اما با پیگیری‌های جدی و اصلاحات اساسی می‌توانیم از این مسیر سخت عبور کنیم.

انتهای پیام/

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
دکمه بازگشت به بالا