تولید روزانه 270 تن مرغ در کرمانشاه
سعید کریمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار کرد: استان کرمانشاه با دارا بودن بیش از 570 واحد مرغداری فعال، در تأمین مرغ مورد نیاز مردم هیچگونه کمبودی ندارد.
وی افزود: نیاز روزانه مردم استان حدود 150 تن برآورد میشود، در حالی که بیش از 200 تن مرغ بهصورت روزانه در کشتارگاهها کشتار و شبانه وارد بازار مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: اکنون 9 کشتارگاه فعال در استان کرمانشاه فعالیت دارند و مرغ آماده مصرف بهصورت مستمر و با نظارتهای بهداشتی روانه بازار میشود.
کریمی با اشاره به اینکه برنامهریزی برای جوجهریزی منظم در ماههای آینده نیز انجام شده است، گفت: تمام مرغداریها مطابق ظرفیت تعیینشده در برنامه، پای کار آمدهاند، در مواردی که مشکلاتی در مسیر تولید وجود داشته، تولیدکنندگان خود در جهت رفع آنها اقدام کردهاند.
وی افزود: همچنین، انبارهای پشتیبانی امور دام استان در حوزه تأمین نهادههای دامی کاملاً تکمیل هستند و در صورت نیاز، نهادهها به سرعت در اختیار مرغداران و کشاورزان قرار خواهد گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در این زمینه اطمینان داد و گفت: در شرایط فعلی، عرضه مرغ در بازار به وفور انجام میشود و علاوه بر تأمین کامل بازار استان، بخشی از تولید به سایر استانها نیز ارسال میشود.
انتهای پیام/