راه‌اندازی آشپزخانه مرکزی در مرز خسروی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کرمانشاه گفت: یک آشپزخانه مرکزی با ظرفیت پخت روزانه ۱۰ هزار پرس غذا برای خدمت به زوار اربعین حسینی (ع) در مرز خسروی راه اندازی شده است.
– اخبار استانها –

وحید محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار کرد: 35 نفر در این آشپزخانه فعالیت می کنند و اولویت اصلی پخت غذای سالم و با کیفیت برای زوار اربعین است.

وی به خرید پنج دستگاه فلافل‌زن صنعتی و پنج دستگاه نانوایی سیار تمام اتوماتیک برای پشتیبانی از موکب‌ها اشاره کرد و گفت: سهمیه آرد لازم در اختیار نانوایی‌ها قرار می‌گیرد و توزیع نان بر اساس نیاز شهرستان‌ها خواهد بود.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان با اشاره به تأمین نیاز زائران به یخ و آب در گرمای سال عنوان کرد: برای رفع مشکل تأمین یخ، یک سردخانه با ظرفیت 1100 تن در قصرشیرین در حال تملک و فعالیت است. همچنین، توافق شده تا 80 هزار قالب یخ تأمین شود که 40 هزار قالب به صورت دپو و مابقی به صورت ترانزیتی ارسال خواهد شد.

محمدی به تأمین آب معدنی اشاره کرد و افزود: سه میلیون بطری آب معدنی از سوی سپاه، یک میلیون از ستاد فرمان امام(ره)، 500 هزار از وزارت نیرو و همچنین از سوی بنیاد مستضعفان تأمین شده و در مجموع پنج میلیون بطری آب از ورودی کنگاور تا خسروی بین موکب‌داران توزیع می‌شود و بنیاد مستضعفان نیز قول تامین هر تعداد لازم را داده است.

وی از افزایش تعداد موکب‌ها در امسال خبر داد و گفت: تعداد موکب‌ها از 267 موکب در سال گذشته به 300 موکب افزایش یافته که 23 موکب در داخل خاک عراق خدمات‌رسانی خواهند کرد. همچنین 12 موکب مربوط به استان‌های دیگر در داخل استان فعالیت دارند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان در خصوص اسکان زائران عنوان کرد: سرپل ذهاب به عنوان پشتیبان اسکان و قصرشیرین به عنوان مکان مرکزی اسکان در نظر گرفته شده‌اند. بیشترین ظرفیت قصرشیرین 4000 نفر و سرپل ذهاب 2000 نفر پیش‌بینی شده است و برای هر مکان اسکان، یک موکب پشتیبان با تجهیزات هلال احمر در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا