رونق کشت گوجه‌فرنگی در شاهرود/ برداشت 6 هزار تن محصول در راه است

به گفته رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود، فصل برداشت گوجه‌فرنگی در این شهرستان آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان دوره برداشت، حدود ۶ هزار تن محصول از مزارع منطقه روانه بازار شود.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از شاهرود، حمید آقابیگی در جریان بازدید از مزارع کشاورزی شاهرود با اشاره به آغاز برداشت گوجه‌فرنگی، اظهار کرد: روند برداشت این محصول تا اواسط آبان‌ماه ادامه خواهد داشت و کشاورزان امیدوارند با مدیریت صحیح منابع و بهره‌گیری از روش‌های نوین آبیاری، عملکرد مناسبی را تجربه کنند.

وی با اشاره به اینکه امسال حدود 170 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به زیر کشت گوجه‌فرنگی رفته است، افزود: گسترش سطح زیر کشت با تاکید بر شیوه‌های نوین کاشت و آبیاری از برنامه‌های محوری بخش کشاورزی در منطقه محسوب می‌شود.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود همچنین از تنوع ارقام کشت‌شده گوجه‌فرنگی در این منطقه خبر داد و گفت: ارقام مختلفی همچون متین، بری ویو، سوپر شف، 1583، 8320 و چند نمونه بومی در مزارع شاهرود کشت می‌شوند که پاسخ خوبی به شرایط اقلیمی منطقه داده‌اند.

آقابیگی بخش بسطام را قطب اصلی تولید گوجه‌فرنگی در شاهرود دانست و تصریح کرد: بیشتر محصولات برداشت‌شده از این بخش به بازارهای محلی و منطقه‌ای عرضه می‌شود و نقش مهمی در تامین نیاز مصرف‌کنندگان دارد.

وی با تاکید بر اهمیت بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در تولید محصولات کشاورزی، ادامه داد: برنامه‌ریزی‌ها برای ارتقاء سطح عملکرد مزارع، کاهش مصرف آب و بهبود کیفیت محصول از اولویت‌های جهاد کشاورزی شهرستان در سال‌های اخیر بوده است.

پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، بیش از 6 هزار تن گوجه‌فرنگی از مزارع شهرستان شاهرود برداشت شود؛ رقمی که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این منطقه در تولید محصولات باغی و جالیزی است.

انتهای پیام/363/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا