رونق کشت گوجهفرنگی در شاهرود/ برداشت 6 هزار تن محصول در راه است
به گزارش بخش استانها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از شاهرود، حمید آقابیگی در جریان بازدید از مزارع کشاورزی شاهرود با اشاره به آغاز برداشت گوجهفرنگی، اظهار کرد: روند برداشت این محصول تا اواسط آبانماه ادامه خواهد داشت و کشاورزان امیدوارند با مدیریت صحیح منابع و بهرهگیری از روشهای نوین آبیاری، عملکرد مناسبی را تجربه کنند.
وی با اشاره به اینکه امسال حدود 170 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به زیر کشت گوجهفرنگی رفته است، افزود: گسترش سطح زیر کشت با تاکید بر شیوههای نوین کاشت و آبیاری از برنامههای محوری بخش کشاورزی در منطقه محسوب میشود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود همچنین از تنوع ارقام کشتشده گوجهفرنگی در این منطقه خبر داد و گفت: ارقام مختلفی همچون متین، بری ویو، سوپر شف، 1583، 8320 و چند نمونه بومی در مزارع شاهرود کشت میشوند که پاسخ خوبی به شرایط اقلیمی منطقه دادهاند.
آقابیگی بخش بسطام را قطب اصلی تولید گوجهفرنگی در شاهرود دانست و تصریح کرد: بیشتر محصولات برداشتشده از این بخش به بازارهای محلی و منطقهای عرضه میشود و نقش مهمی در تامین نیاز مصرفکنندگان دارد.
وی با تاکید بر اهمیت بهرهگیری از فناوریهای نوین در تولید محصولات کشاورزی، ادامه داد: برنامهریزیها برای ارتقاء سطح عملکرد مزارع، کاهش مصرف آب و بهبود کیفیت محصول از اولویتهای جهاد کشاورزی شهرستان در سالهای اخیر بوده است.
پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت، بیش از 6 هزار تن گوجهفرنگی از مزارع شهرستان شاهرود برداشت شود؛ رقمی که نشاندهنده ظرفیت بالای این منطقه در تولید محصولات باغی و جالیزی است.
انتهای پیام/363/