شتاب تولید مرغ در استان سمنان/ رشد 10 درصدی جوجه‌ریزی

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان سمنان از افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی خبر داد و گفت: ظرفیت تولید در استان پاسخگوی نیاز مصرف است.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم  از سمنان، حمیدرضا عادل، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان سمنان، در حاشیه بازدید از یکی از واحدهای پرورش مرغ گوشتی در سمنان با اشاره به رشد محسوس جوجه‌ریزی در استان، اظهار داشت: طی تیرماه امسال، شاهد افزایش چشمگیر فعالیت در این حوزه بوده‌ایم که نویدبخش تأمین پایدار گوشت مرغ در بازار است.

وی با بیان اینکه 378 واحد پرورش مرغ گوشتی در سطح استان فعال هستند، گفت: این واحدها ظرفیت پرورش حدود 10 میلیون قطعه مرغ را دارا هستند و بخش بزرگی از نیاز استان و حتی مناطق همجوار را تأمین می‌کنند.

عادل خاطرنشان کرد: در حال حاضر، به طور میانگین سه میلیون قطعه جوجه به صورت ماهانه در این واحدها جوجه‌ریزی می‌شود که این عدد نشان‌دهنده پویایی چرخه تولید در استان سمنان است.

وی افزود: تنها در تیرماه، 110 واحد فعال اقدام به جوجه‌ریزی کردند که مجموع آن به سه میلیون و 300 هزار قطعه رسید. این آمار حاکی از رشد 10 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

معاون جهاد کشاورزی استان تأکید کرد: رشد جوجه‌ریزی در استان، به‌طور مستقیم بر میزان تولید گوشت مرغ اثرگذار است و با توجه به این روند، انتظار می‌رود تولید گوشت مرغ در سمنان به شش هزار و 500 تن در ماه برسد.

عادل با بیان اینکه زیرساخت‌های ایجادشده در سال‌های اخیر نقش مهمی در ارتقای ظرفیت تولید داشته‌اند، اظهار امیدواری کرد با تداوم حمایت‌ها، روند رشد در صنعت مرغداری استان ادامه یابد و علاوه بر تأمین نیاز داخلی، امکان صادرات نیز فراهم شود.

وی در پایان گفت: ثبات در تأمین نهاده‌ها، نظارت مستمر بر روند تولید و استفاده از فناوری‌های نوین، سه محور اصلی در تحقق امنیت غذایی استان محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/363/

 

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا