صادرات 50 درصدی محصولات گلخانه‌ای همدان به بازارهای جهانی

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از کاهش چشمگیر اراضی دیم در این استان از ۳۰۰ هزار هکتار به کمتر از ۲۵۰ هزار هکتار خبر داد و تاکید کرد: هدف ما رساندن این عدد به صفر و امنیت غذایی پایدار در استان است.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان رضا بهراملو، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، در گرامیداشت روز خبرنگار ضمن تبریک این روز به اصحاب رسانه و همه فعالان عرصه فرهنگ و هنر و اطلاع‌رسانی، به تشریح دستاوردها و برنامه‌های حوزه کشاورزی استان پرداخت.

بهراملو با اشاره به اهمیت امنیت غذایی پایدار، گفت: تلاش ما همواره بر تامین غذای کافی، سالم و با کیفیت در هر زمان و مکان است و خوشبختانه این موضوع برای اولین بار در استان ما نهادینه شده و در سطح کشور به صورت هماهنگ دنبال می‌شود.

وی از کاهش میزان اراضی دیم از 300 هزار هکتار به کمتر از 250 هزار هکتار خبر داد و افزود: هدف ما رساندن این میزان به صفر است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان همچنین اعلام کرد: استان همدان دارای 580 واحد گلخانه‌ای به وسعت حدود 290 هکتار است که نیمی از محصولات تولیدی آن به صادرات اختصاص دارد. همچنین در حوزه صنایع تبدیلی 495 واحد داریم و 241 واحد نیز در دست بهره‌برداری است.

وی درباره سردخانه‌های استان با اشاره به فعالیت 103 سردخانه با ظرفیت 300 هزار تن  گفت: 495 واحد سردخانه در حال بهره‌برداری و 65 واحد نیز در دست احداث است که مجموع ظرفیت آن‌ها به بیش از 312 هزار تن می‌رسد.

بهراملو افزود: در بخش صنایع کشاورزی، 1570 واحد فعال داریم که شامل هزار واحد گلخانه‌ای و 3000 واحد تولیدی دیگر می‌شود.

وی همچنین به میزان سرمایه‌گذاری‌ها در حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت: در هفته دولت، 81 پروژه با هزینه 673 میلیارد تومان به بهره‌برداری خواهد رسید که از این میزان، 54 میلیارد تومان اعتبارات ملی و 25 میلیارد تومان اعتبارات استانی است. این پروژه‌ها برای بیش از 397 نفر اشتغال مستقیم و 73 نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده‌اند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی همدان در پایان ضمن قدردانی از تلاش خبرنگاران، تاکید کرد: خبرنگاری می‌تواند واقعیت‌ها را به درستی منعکس کند و نقش مهمی در فرهنگ‌سازی و ارتقاء امنیت غذایی کشور دارد.

وی با اشاره به بحران‌های اخیر، خاطرنشان کرد: در دوران جنگ 12 روزه، باوجود شرایط سخت، فروشگاه‌های استان همدان خالی نبود و ذخایر غذایی خوبی وجود داشت که نشان‌دهنده قدرت و پایداری امنیت غذایی استان است.

انتهای پیام/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا