توزیع 200 تن آرد در استان مرکزی برای مواکب و خدمات رسانی به زائران حسینی
غلامرضا ملکی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به نقش تنظیمگری اداره کل غله و خدمات بازرگانی برای برخی از کالاهای اساسی گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی در حوزه شکر و برنج نقش تنظیمگر بازار را ایفا میکند و هر کجا کمبود و التهاباتی در بازار وجود داشته باشد این کالاهای اساسی به بازار تزریق میشود.
وی افزود: بخش خصوصی باید 70 درصد برنج و شکر مورد نیاز مردم را تامین کند و اگر کمبودی در این زمینه احساس شود اداره کل غله و خدمات بازرگانی ورود پیدا میکند، سال گذشته در نمایشگاه و ایام ماه رمضان برنج و شکر در قالب کالای تنظیم بازاری توزیع شده تا بتوانیم تامین کننده بخش عمدهای از نیاز مردم باشیم.
ملکی تصریح کرد: از ابتدای سال تاکنون یک هزار تن شکر و برنج در استان مرکزی توزیع شده که بخشی از آن سهم نذورات بوده است. همچنین بیش از 200 تن آرد برای موکبها و خدمات رسانی به زائران حسینی چه در موکبهای مستقر در داخل استان و چه در موکبهای مستقر در خاک عراق توزیع شده است.
تأمین امنیت غذایی از مولفههای اصلی امنیت ملی است
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با اشاره به وضعیت تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم استان مرکزی در جنگ 12 روزه تحمیلی، اظهار کرد: یکی از مسائلی که همیشه به آن پرداخته میشود یا شعار میدهیم تامین امنیت غذایی است که این مهم یکی از شاخهها و ومولفههای امنیت ملی است، به طور حتم اگر امنیت غذایی به صورت پایدار تامین شود؛ امنیت ملی پایدارتری خواهیم داشت.
وی افزود: در جنگ 12 روزه علیرغم اینه هیچ کمبودی درانبارها و ذخایر استان نداشتیم و الان هم کمبودی نداریم اما اختلالاتی در تامین نان مردم در روزهای نخست جنگ به ویژه در استانهای مسافرپذیر و استان مرکزی به وجود آمد که این مهم به جهت ازدحام جمعیت و افزایش مهیمانان استان و بخشی به خاطر مسائل روانی بود به طوری که تقاضای نان در استان مرکزی بیش از ظرفیت عادی افزایش پیدا کرد و همین امر موجب تشکیل صفهای طولانی نان شد.
حل مشکل آرد و نان استان در جنگ 12 روزه با توزیع آرد مناسبتی و فوق العاده
ملکی عنوان کرد: در راستای حل مشکل حوزه آرد و نان جلسات مختلفی در استان مرکزی برگزاری شد و با توجه به اختیاراتی که به اداره کل غله استان واگذار شد موضوع ازدحام صفهای نانوایی ظرف چند روز رفع شد و توانستیم با توزیع آرد مناسبتی و فوق العاده طی چندین مرحله و اطمینان بخشی به خبازان برای تولید نان، مشکل را حل کنیم. در ایام جنگ بیش از 50 واحد خبازی شبانهروزی در سطح استان فعال گردید و خوشبختانه جو به سرعت آرام شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی در ارتباط با نهضت احیای نان کامل در استان مرکزی اظهار کرد: نهضت احیای نان کامل از طرحهای بسیار موفق استان مرکزی است که به طرح ملی تبدیل شده و در سطح ملی به تبعیت از استان مرکزی در حال گسترش است و خوشبختانه اکنون نان کامل به عنوان یک گفتمان ملی در سطح کشور مطرح میشود.
خواص ارزشمند نان کامل برای درمان بسیاری از بیماریها
وی افزود: نان کامل یک پدیده جدید نیست چراکه در ایام گذشته نان به صورت کامل طبخ و عرضه میشد و اتفاقی که اکنون در استان مرکزی رقم خورده این است که دوباره به زمان گذشته بازگشتیم و توانستیم از همه دانههای گندم؛ آرد و نانی تولید کنیم که از نظر خواص درمانی بسیار ارزشمند است و برای انواع بیماریها مانند چاقی، دیابت، جلوگیری از یبوست و بیماریهای زمینهای مناسب است.
پخت نان کامل در 90 نانوایی سطح استان مرکزی
ملکی خاطرنشان کرد: با ترویج نان کامل در استان مرکزی توانستیم رضایتمندی مردم را حاصل کنیم، اکنون پخت نان کامل در 90 نانوایی در سطح استان مرکزی انجام میشود و هدف ما در اجرای نهضت نان کامل این است که به قدری این نهضت توسعه پیدا کند که هر کسی در هر جایی به نان کامل دسترسی داشته باشد.
انتهای پیام/711/