افزایش نظارت بر نانوایی‌های مازندران با دستور ویژه استاندار

با توجه به فرارسیدن تعطیلات پیش‌رو و افزایش چشمگیر حضور مسافران در استان ، استاندار مازندران با تأکید ویژه بر ضرورت خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان و گردشگران، دستور تقویت نظارت بر واحدهای خبازی را صادر کرد.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از ساری، محمدعلی رمضانی سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران اظهار داشت:  اکیپ‌های مشترک نظارتی متشکل از بازرسان سازمان صمت، کارشناسان اداره کل غله، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی و اتحادیه‌های صنفی خبازان، از 150 نانوایی‌ شهرستان های رامسر، تنکابن، عباس آباد، نوشهر، کلاردشت، و چالوس بازدید کردند.

وی افزود:  در این بازدیدها ضمن ارائه تذکرات لازم به برخی واحدها برای ارتقای کیفیت خدمات و جلوگیری از تعطیلی‌های خودسرانه، بر ضرورت عرضه نان سالم، بهداشتی و باکیفیت به مردم و مسافران تأکید شد.

 سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران و دبیر کارگروه آرد و نان استان بیان کرد: در جریان این نظارت‌ها، تعدادی از نانوایی‌هایی که ضوابط ابلاغی از جمله وزن چانه، نصب تابلوی ساعت کار و رعایت آن، حضور متصدی واحد، رعایت پروتکل های بهداشتی و نصب پروانه کسب را رعایت نکرده بودند، توسط اداره کل صمت به تعزیرات معرفی شدند. همچنین در این بازدیدها موجودی آرد و کیفیت نان های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به اهمیت تأمین نان به عنوان یکی از اصلی‌ترین نیازهای مردم، اعلام کرد: هیچ‌گونه کم‌کاری و سهل‌انگاری در روند ارائه خدمات به مردم پذیرفتنی نیست و دستگاه‌های متولی حوزه آرد و نان استان با حساسیت و دقت کامل، عملکرد این حوزه را رصد و پایش خواهند کرد.

 این اقدام، با هدف ایجاد آرامش خاطر برای شهروندان و مسافران و همچنین صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان صورت گرفته و بنا بر اعلام مسئولان، نظارت‌ها تا پایان تعطیلات ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا