بوشهر توان پرورش سالانه بیش از 20 میلیون قطعه مرغ را دارد

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر این استان را قطب تولید گوشت مرغ دانست و گفت: این استان با دارا بودن بیش از ۲۰۰ واحد مرغداری، توان پرورش سالانه بیش از ۲۰ میلیون قطعه مرغ را دارد که سهم مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و کشور ایفا می‌کند.
– اخبار استانها –

محمدحسن رهنما مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان گفت: بوشهر با دارا بودن بیش از 200 واحد مرغداری، توان پرورش سالانه بیش از 20 میلیون قطعه مرغ کشتاری دارد که سهم مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و کشور ایفا می‌کند.

وی نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابه‌جایی جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: در سال گذشته، نظارت بهداشتی و قرنطینه‌ای جامعی بر جابجایی تعداد بیش از 106 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری در سطح استان انجام پذیرفت.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ادامه داد: برای همه این محموله‌ها، پس از تأیید سلامت بهداشتی و شرعی توسط دامپزشک و روحانی مستقر در کشتارگاه، گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای صادر و محموله‌ها به کشتارگاه‌های داخل و خارج از استان ارسال شدند.

رهنما با اشاره به نظارت بر حمل مواد گوشتی در مقصد، تصریح کرد: در کشتارگاه‌های طیور نیز دامپزشکان مستقر با بازدید بهداشتی از مرغ‌های ورودی، سلامت آن‌ها را به طور کامل بررسی می‌کنند و تنها در صورت تأیید نهایی، اجازه کشتار صادر می‌شود. این روند به صورت کاملاً استاندارد، در چارچوب ضوابط بهداشتی ملی و با رعایت کامل اصول شرعی انجام می‌گیرد.

وی به موضوع حمل و نقل بهداشتی نیز پرداخت و خاطرنشان کرد: تمامی خودروهای حمل مرغ زنده باید دارای کد بهداشتی معتبر از اداره کل دامپزشکی استان باشند. پس از هر بار تخلیه محموله، عملیات شستشو و ضدعفونی کامل قفس‌ها و بدنه خودروها به منظور حفظ چرخه حمل و نقل کاملاً ایمن و بهداشتی انجام می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر چشم‌انداز و اولویت این مجموعه را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: یکی از محورهای اصلی و اولویت‌های برنامه‌های دامپزشکی استان در مدیریت جدید، ارتقای همه‌جانبه سلامت زنجیره تولید تا مصرف مرغ گوشتی و تقویت فرآیندهای قرنطینه‌ای است. هدف نهایی این اقدامات، تأمین غذای سالم و مطمئن برای مردم، افزایش کمی و کیفی تولید و در نهایت، پایداری امنیت غذایی استان است.

این گزارش حاکی است، استان بوشهر به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید مرغ در کشور، با نظارت‌های دقیق و چند لایه دامپزشکی، نقش به‌سزایی در تأمین امنیت غذایی ایفا می‌کند.

انتهای پیام/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا