نوید برگزاری جشنواره آش در تراز ملی/ اجاقها روشن شد
داود آبیان، معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان، با اشاره به پایش حضور گردشگران از طریق دادههای تلفن همراه، اظهار کرد: براساس دادههای وزارت ارتباطات، زنجان در ایام ستاد خدمات سفر امسال، رتبه هفتم کشوری را در جهش رشد گردشگر کسب کرد.
وی افزود: در بخش اقامتی نیز، ضریب اشغال هتلها و مراکز اقامتی استان در ایام نوروز شاهد رشد قابل توجهی بوده است. همچنین، میزان فروش صنایع دستی با برند سوغات سفر در ایام نوروز، بالغ بر 80 میلیارد تومان بوده که هم به اشتغالزایی و هم به گردش مالی بازار کمک شایانی کرده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان با بیان اینکه رویکرد جدید جشنواره آش را درمان و پیشگیری از بیماریها، به ویژه سرطان از طریق غذا عنوان کرد و گفت: با کمک مراکز پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی، این رویکرد جدید را به عنوان محصول خردمندانه در جشنواره امسال گنجاندهایم.
وی به هدایت تورهای تخصصی سرآشپزی و خوراک با همکاری فدراسیون آشپزی بینالمللی و تشکلهای گردشگری اشاره کرد و افزود: آسیبشناسی جشنواره همواره انجام میشود و بازخوردهای سال گذشته منجر به تنوع برنامهها شده است.
انتهای پیام/