قم در حوزه دام سبک و سنگین به خودکفایی رسید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم، گفت: این استان با پرورش ۱۰۰ هزار رأس گوساله و ۲۲۰ هزار رأس بره پرواری، در سال گذشته ۳۲ هزار و ۱۰۰ تن گوشت قرمز تولید و علاوه بر تأمین نیاز خود، استان تهران را نیز پوشش داده است.
– اخبار استانها –

سجاد چهرگانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار کرد: قم در حوزه دام سبک و سنگین به خودکفایی رسیده و حتی بخشی از نیاز استان‌های همجوار به‌ویژه تهران را نیز تأمین می‌کند.

وی افزود: بازار دام قم به‌ویژه در محور قم–جعفرآباد به قطب تبادلات دام کشور تبدیل شده و نقش محوری در عرضه و نقل و انتقالات دام ایفا می‌کند.

چهرگانی گفت: رشد یک‌درصدی تولید گوشت قرمز در سال گذشته نشان‌دهنده پایداری و تثبیت تولید در این بخش است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم تأکید کرد: خودکفایی در تأمین گوشت استان و نقش قم به عنوان مرکز تبادلات کشوری، اهمیت این استان را در حوزه امنیت غذایی دوچندان کرده است.

انتهای پیام/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا