‌‌111 هزار تن نخود ‌باکیفیت در کرمانشاه برداشت شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به کیفیت بالای نخود تولیدی در استان گفت: استان کرمانشاه با تولید ۱۱۱ هزار تن نخود در امسال رتبه نخست را در کشور کسب کرده است.
– اخبار استانها –

سعید کریمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه از کسب رتبه نخست کشور در تولید و سطح زیر کشت محصول نخود توسط این استان خبر داد و اظهار کرد: امسال 111 هزار تن نخود در کرمانشاه تولید شده است و شرایط اقلیمی منحصر به فرد استان، زمینه را برای تولید نخودی با کیفیت بالا و قابلیت صادراتی فراهم کرده است.

وی عنوان کرد: استان کرمانشاه با تولید 111 هزار تن نخود در امسال، توانست جایگاه نخست تولید و سطح زیر کشت این محصول استراتژیک را در کل کشور به دست آورد. کیفیت بالای نخود تولیدی در کرمانشاه، آن را به یک برند صادراتی تبدیل کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به جزئیات سطح زیر کشت، افزود: سطح زیر کشت نخود در استان به 160 هزار هکتار می‌رسد که شامل 66 هزار هکتار کشت پاییزه و 94 هزار هکتار کشت بهاره است. شهرستان‌های کرمانشاه، سنقروکلیایی، اسلام‌آباد غرب، دالاهو و روانسر بیشترین میزان سطح زیر کشت را به خود اختصاص داده‌اند.

کریمی اولویت‌های این سازمان را در راستای توسعه و ارتقای جایگاه نخود در استان برشمرد و عنوان کرد: توسعه کشت پاییزه نخود، معرفی پنج رقم بذر اصلاح‌شده برای افزایش بهره‌وری، ایجاد زنجیره ارزش و توسعه صنایع تبدیلی برای جلوگیری از خام‌فروشی و همچنین رفع مشکلات مربوط به نوسانات قیمت و ممنوعیت‌های صادراتی، از جمله اولویت‌های اصلی ما در این حوزه است.

وی همچنین به جنبه اشتغال‌زایی این محصول اشاره کرد و گفت: برداشت نخود در استان کرمانشاه به صورت دستی و مکانیزه انجام شده و این فرآیند برای 15 هزار و 700 نفر اشتغال ایجاد کرده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد که با اجرای برنامه‌های حمایتی و توسعه‌ای، شاهد افزایش بیشتر تولید و کیفیت نخود در استان کرمانشاه و تقویت جایگاه این محصول در بازارهای داخلی و خارجی باشیم.

انتهای پیام/.

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا