تمایل برندهای بزرگ صنایع غذایی ایران برای سرمایه‌گذاری در لرستان

برندهای مطرح صنایع غذایی کشور آمادگی خود را برای سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی لرستان اعلام کردند.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، با هدف تقویت صنایع تبدیلی و تکمیلی متکی بر ظرفیت‌های کشاورزی لرستان، جلسه‌ای مشترک میان استاندار لرستان و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تهران برگزار شد.

لرستان با 800 هزار هکتار زمین حاصلخیز کشاورزی و 12.5 درصد از منابع آب کشور، در شمار استان‌های پرپتانسیل ایران برای توسعه کشاورزی قرار دارد.

به‌گفته سید سعید شاهرخی، این ظرفیت عظیم، در صورت همراهی با صنایع تبدیلی و فرآوری، می‌تواند لرستان را به یکی از قطب‌های تولید و صادرات محصولات کشاورزی در کشور تبدیل کند.

 استاندار لرستان در این نشست با اشاره به پروژه‌هایی چون مجتمع کشت و صنعت دشت‌یافته و سرمایه‌گذاری در حوزه کودهای شیمیایی و اسید فسفوریک، این اقدامات را نمونه‌هایی از حرکت به‌سوی توسعه دانست.

یکی از مهم‌ترین بخش‌های جلسه، بررسی ظرفیت 2800 هکتار باغ انجیر در پلدختر و معمولان بود. به‌گفته استاندار لرستان این باغ‌ها سالانه حدود 54 هزار تن انجیر مرغوب تولید می‌کنند.

کیفیت بالا، زودرس بودن و بازارپسندی، ویژگی‌هایی است که این محصول را به گزینه‌ای جذاب برای سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی تبدیل کرده‌است.

شاهرخی راه‌اندازی سردخانه‌های استاندارد و ایجاد صنایع فرآوری انجیر در مناطق پلدختر و معمولان را ضرورتی انکارناپذیر خواند‌.

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیز با اشاره به الگوهای سرمایه‌گذاری در کشور دو مدل تسهیلات را شامل اعطای تسهیلات مرسوم و مشارکت در سرمایه‌گذاری معرفی کرد.

به‌گفته او در لرستان به‌ویژه در حوزه انجیر، سیب و گیاهان دارویی اجرای این الگوی سرمایه‌گذاری پیگیری می‌شود تا صنایع تبدیلی شکل گیرد.

شرکت‌های بزرگ صنایع غذایی دلپذیر، یک‌ویک، زرماکارون و رژین تاک در این نشست حضور یافتند و بر تمایل خود برای سرمایه‌گذاری در لرستان تأکید کردند.

انتهای پیام/ 644/.

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا