جشنواره انگور در بیجار؛ معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی

پنجمین جشنواره انگور یاسوکند بیجار، با هدف تجلیل از کشاورزان و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی، فرصتی تازه برای نمایش توانمندی‌های این شهرستان به گردشگران داخلی و خارجی فراهم کرد.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیجار، شهرستان بیجار با خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب، یکی از قطب‌های اصلی تولید انگور در استان کردستان است.

پنجمین جشنواره انگور در یاسوکند برگزار شد تا علاوه بر پاسداشت تلاش کشاورزان، ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی منطقه نیز به نمایش گذاشته شود.

این رویداد فرصتی بود تا گردشگران ضمن مشاهده فرآیند برداشت انگور، با فرهنگ بومی، آیین‌های سنتی کشاورزی و انواع محصولات باغی آشنا و خرید مستقیم از کشاورزان داشته باشند و تجربه‌ای متفاوت از گردشگری کشاورزی را رقم بزنند.

پویا طالب‌نیا، سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان در حاشیه این جشنواره، اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌های محور کشاورزی، علاوه بر معرفی محصولات محلی، توانمندی‌های گردشگری شهرستان بیجار را نیز برجسته می‌کند.

وی افزود: توسعه گردشگری رویدادمحور و برگزاری جشنواره‌هایی مانند جشنواره انگور، زمینه‌ساز ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال و سرمایه‌گذاری در منطقه است و همزمان فرهنگ و سنت‌های بومی را به گردشگران معرفی می‌کند.

سرپرست اداره کل میراث‌فرهنگی کردستان با اشاره به نقش این جشنواره‌ها در ارتقای تجربه سفر، گفت: این رویدادها نه تنها موجب تعامل بیشتر میان کشاورزان و گردشگران می‌شوند، بلکه به تثبیت اقتصاد محلی و حفظ فرهنگ بومی نیز کمک می‌کنند.

به گزارش تسنیم، پنجمین جشنواره انگور یاسوکند، امسال با استقبال پرشور گردشگران داخلی و خارجی همراه بود و توانست نمونه‌ای موفق از گردشگری کشاورزی و رویدادمحور در کردستان به نمایش بگذارد و مسیر توسعه پایدار شهرستان بیجار را هموارتر سازد.

بخش کرانی بیجار با 450 هکتار باغ انگور و تولید سالانه 4 هزار و 500 تن، یکی از مهم‌ترین مراکز تولید انگور استان به شمار می‌رود؛ از این میزان، 150 هکتار باغ در حسن‌آباد یاسوکند قرار دارد که به عنوان مرکز اصلی جشنواره انتخاب شد.

انتهای پیام/489/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا