پخت نان با آرد کامل در شهرستان فرخشهر

فرماندار شهرستان فرخشهر گفت: فرخشهر پایلوت پخت نان با آرد کامل در استان چهارمحال و بختیاری شد.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مصطفی محسن پور در کارگروه سلامت و امنیت غذایی فرخشهر اظهار کرد: این کارگروه با محوریت اجرای طرح پخت نان با آرد کامل، با  برگزار شد.

فرماندار شهرستان فرخشهر با اشاره به اهمیت ترویج مصرف نان با آرد کامل به عنوان یک محصول سالم، عنوان کرد: شهرستان فرخشهر با توجه به شرایط مناسب و ظرفیت‌های موجود، به عنوان پایلوت طرح پخت نان با آرد کامل در استان چهارمحال و بختیاری انتخاب شد.

وی با اشاره به نقش مهم نان با آرد کامل در ارتقای سلامت عمومی بیان کرد: انتخاب فرخشهر به عنوان پایلوت پخت نان با آرد کامل فرصتی ارزشمند برای این شهرستان است و باید با همکاری همه دستگاه‌های مرتبط، این طرح به صورت موفق اجرا شود.

به گزارش تسنیم، همچنین در این جلسه بر اهمیت تأمین آرد مناسب، آموزش نانوایان و نظارت مستمر بر روند پخت تاکید شد.

گفتنی است، پخت نان با آرد کامل به فرآیندی اطلاق می‌شود که در آن از آردی استفاده می‌گردد که حاصل آسیاب‌کردن کل دانه گندم بدون جداسازی سبوس و جوانه است. نان حاصل از آرد کامل از نظر شاخص گلیسمی پایین‌تر بوده و در مقایسه با نان‌های تهیه‌شده از آرد سفید، تأثیر مطلوب‌تری بر کنترل قند خون، سلامت دستگاه گوارش و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن دارد.

انتهای پیام/7540

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا