جواهری به نام فندق؛ قزوین در جایگاه دوم تولید ملی

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: قزوین با برداشت ۲۸۰۰ تن فندق در سال جاری، رتبه دوم تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داد.
– اخبار استانها –

فرامرز حریری‌مقدم سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه سطح باغات فندق استان بیش از 2 هزار و 660 هکتار است، اظهار کرد: از این میزان، 25 هکتار غیر بارور بوده و مابقی در حال بهره‌برداری هستند.

وی افزود: استان قزوین در تولید فندق، پس از استان گیلان، رتبه دوم کشور را دارد و سالانه حدود 2800 تن فندق از باغات استان برداشت می‌شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین درباره ارقام موجود در باغات، توضیح داد: باغات استان شامل ارقام گرد اشکوری، شمبک، ژانادی، سیاه الموت و سه‌گوش است و علاوه بر این، ارقام خارجی و گرده‌دهنده نیز در استان وجود دارد. رقم گرد اشکوری حدود 70 درصد از باغات استان را پوشش می‌دهد و بیشترین سهم تولید را دارد.

حریری‌مقدم همچنین تصریح کرد: تلاش شده با اجرای برنامه‌های اصلاحی و مراقبت‌های فنی، کیفیت و کمیت محصول فندق افزایش یابد و این استان بتواند نقش مهمی در تأمین نیاز کشور به این محصول ایفا کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم با حمایت‌های فنی و اصلاح ارقام، میزان برداشت فندق در سال‌های آینده افزایش یابد و استان قزوین بتواند جایگاه خود را در تولید این محصول تثبیت کند.

انتهای پیام/

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا