159 هزار بازدید از مراکز غذایی و عمومی یزد
به گزارش بخش استانها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از یزد، مسعود شریفی، سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد، صبح امروز در جریان بازدید از مراکز بهداشتی یزد با تأکید بر اهمیت بهداشت محیط در پیشگیری از بیماریها و ارتقای سلامت جامعه، گزارشی از عملکرد این حوزه در طول سال گذشته ارائه داد.
وی با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط در طول سال گذشته با انجام بیش از 159 هزار بازدید از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی، اقدامات مؤثری در بهبود شرایط بهداشتی انجام دادهاند، افزود: این بازدیدها علاوه بر شناسایی تخلفات، منجر به صدور کارت معاینه بهداشتی برای دهها هزار نفر از شاغلان شده و مراکز متخلف نیز به مراجع قضایی معرفی یا در صورت لزوم تعطیل شدند.
شریفی در ادامه به فعالیتهای تخصصی حوزه کنترل کیفی مواد غذایی و محیطی اشاره کرد و گفت: نمونهبرداریهای گسترده از مواد غذایی، نان و نمک، همراه با سنجش شاخصهای تخصصی همچون بار میکروبی سطوح، شوری، رطوبت و سایر شاخصهای کیفی، بهصورت مستمر انجام شده است تا سلامت شهروندان تضمین گردد.
وی تأکید کرد: روز جهانی بهداشت محیط، یادآور اهمیت جایگاه این حوزه در صیانت از سلامت جامعه است و ضرورت دارد فعالیتهای نظارتی و آموزشی در این بخش بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد افزود: استمرار بازدیدها و آموزشهای مرتبط باعث ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و کاهش خطرات ناشی از عوامل محیطی میشود و با همکاری تمامی نهادها و مردم میتوان سلامت عمومی را در سطح استان تقویت کرد.
انتهای پیام/781