گردشگری غذایی نفس تازه برای اقتصاد اصفهان

استاندار اصفهان با اشاره به ظرفیت‌ های بی‌نظیر غذایی استان، گردشگری خوراک را زنجیره تکمیل‌کننده اقتصاد گردشگری خواند و بر لزوم تداوم، معرفی جذاب و بسته‌بندی خلاقانه غذاهای سنتی برای جذب گردشگران داخلی و خارجی تأکید کرد.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان در مراسم هفته جهانی گردشگری، با تبریک روز جهانی گردشگری به علاقه‌مندان این عرصه، اظهار داشت: گردشگری ما حال و روزش کم از شرایط سخت نیست، زحمات زیادی می کشیم، پایه‌ریزی می‌کنیم، برنامه‌ریزی می‌کنیم، آن طرف یک اتفاقی می‌افتد؛ یک درگیری در حوزه دیپلماسی، یک مشکلی پیش می‌آید، تمام می‌شود. دوباره زحمت می‌کشیم، دوباره می‌نشینیم و با هم فکر می‌کنیم.

پشتکار لازمه موفقیت در گردشگری

وی با بیان خاطره‌ای از دوران مسئولیتش در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، به چالش‌های شدید مالی آن زمان اشاره کرد و افزود: ما برای حل یک مشکل مالی بزرگ، سه بار لایحه‌ای را به مجلس بردیم و هر سه بار رد شد. بچه‌های سازمان نا امید شده بودند، اما برای بار چهارم با عشق و انگیزه دوباره لایحه را آماده کردیم و در نهایت به تصویب رسید. این را گفتم که بگویم ما که از مخلوقات خدا کمتر نیستیم، کوچک‌ترین مخلوق خداوند وقتی بارش را می‌خواهد ببرد، می‌افتد و بلند می‌شود، دوباره می‌افتد و دوباره بلند می‌شود. گردشگری هم همین طور است.

هیچ مشکلی بدون راه‌حل نیست

جمالی‌نژاد با تأکید بر اینکه هیچ مشکلی بدون راه‌حل نیست، گفت: همیشه می‌گویم مثل آب که راه خودش را پیدا می‌کند؛ اگر سنگی بندازی، از اطرافش راه خودش را پیدا می‌کند. گردشگری نیز راه خودش را پیدا می‌کند. در اصفهان برای باز کردن راه، خیلی راه‌ها را بر ما بسته‌اند، شاید رودخانه را نداشته باشیم، شاید خیلی چیزها را نداشته باشیم، اما هیچ‌وقت ناامید نیستیم و هیچ‌وقت مایوس هم نیستیم.

امیدواری فعالان اصفهانی

استاندار اصفهان با اشاره به جلسات مختلفی با گروه‌های مختلف اجتماعی و سیاسی در استان داشته، خاطرنشان کرد: در اکثر این جلسات با تمام گروه‌ ها و جریان‌ ها، مخرج مشترک همه یک چیز بود: نا امیدی. اما در اولین جلسه‌ ای که با فعالان گردشگری اصفهان داشتم، این ناامیدی را ندیدم و این بسیار امیدبخش بود.

جمالی‌نژاد استاندار اصفهان با اشاره به اهمیت گردشگری غذایی اظهار داشت: در گذشته حتی کشک و سرکه را خود خانواده‌ها درست می‌کردند. پشت هر کدام از این غذاها یک فلسفه، یک پیوند عاطفی و یک پیوند صمیمیت بوده است. ذات اصلی این سنت‌ها، دور هم بودن و تقویت پیوندهای خانوادگی و رفاقتی بوده است.

گردشگران خارجی عمق موضوع را بهتر درک می‌کنند

وی با بیان خاطره‌ای از سفر به کازان افزود: وقتی از فرودگاه تا شهر کازان را می‌رفتم، از خودم می‌پرسیدم این همه فضا و ظرفیت چیست؟ گردشگران خارجی بهتر از ما مسائل و ظرفیت‌ها را درک می‌کنند. آنها به غذاهای ما و فرهنگ ما علاقه دارند. گردشگری غذایی به نظر من بسیار ارزشمند است.

لزوم معرفی جذاب غذاهای سنتی

استاندار اصفهان با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر غذایی استان گفت: متأسفانه نتوانسته‌یم غذاهای قدیمی خود را که برای بسیاری از استان ها و کشورهای دیگر جذاب هستند، به درستی معرفی کنیم. این کار یک اقدام سدشکن و ارزشمند است.

تداوم، شرط اصلی موفقیت

جمالی‌نژاد با تأکید بر لزوم استمرار اینگونه اقدامات هشدار داد: شرط اصلی موفقیت در این راه، تداوم است. ممکن است در ابتدا با فراز و نشیب‌های زیادی مواجه شویم، اما به هیچ عنوان حق نداریم ناامید شویم. وقتی کار جدیدی را شروع می‌کنیم، باید با پشتکار آن را ادامه دهیم.

وی با تقدیر از دست‌ اندرکاران این حوزه خطاب به مسئولان مربوطه گفت: از مسئولان ذی‌ربط می‌خواهم به حوزه گردشگری خوراک در اصفهان به صورت جدی ورود پیدا کنند. تنوع غذایی در اصفهان فوق‌العاده است. اگر همین بانوان ما با هنر دست خودشان غذاهای محلی را تهیه کنند، اینقدر جذاب خواهد بود که هیچ چیزی جای آن را نمی‌گیرد.

استاندار اصفهان در پایان تأکید کرد: این کار بسیار ارزشمند است؛ آن را ساده نگیرید. این یک بدعت مبارک است که می‌تواند زنجیره ارزش گردشگری در استان اصفهان را کامل کند.

انتهای پیام/174

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا