بهبود کیفیت آرد و نان با استانداردسازی گندم صورت می‌پذیرد

مدیرکل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری گفت: استانداردسازی گندم تاثیر مهمی بر کیفیت آرد تولیدی و نان مصرفی مردم دارد و این موضوع نیازمند همکاری سازمان جهاد کشاورزی در خصوص انجام نظارت‌ها و اقدامات لازم در طی فرایند کاشت، داشت و برداشت گندم است.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، سینوش همت‌زاده در جلسه شورای استاندارد استان با اشاره به وظایف و رسالت های اداره استاندارد، گزارشی از وضعیت اجرای استانداردها در حوزه‌های مختلف ارائه کرد و به تشریح چالش‌های موجود در مسیر اجرای استانداردها و خواستار همکاری دستگاه های ذیربط در زمینه نظارت بر صحت عملکرد وسایل توزین سبک و همچنین استانداردسازی تجهیزات تفریحی شد.

مدیرکل استاندارد استان بر لزوم توجه ویژه به مصالح ساختمانی مشمول استاندارد اجباری تاکید کرد و خواستار همکاری گسترده‌تر دستگاه‌ها و نهادهای ذی‌ربط برای نظارت مستمر بر کیفیت این مصالح در پروژه‌های ساختمانی شد.

وی ادامه داد: با هماهنگی‌های صورت گرفته اقدامات موثری برای استانداردسازی اکثر آسانسورهای ادارات و دستگاه‌های دولتی صورت پذیرفته است. لازم است دستگاه‌های اجرایی برای صدور گواهینامه های بازرسی آسانسور پیگیری کنند.

همت‌زاده با اشاره به اهمیت استانداردسازی گندم در جهت بهبود کیفیت آرد و نان بیان داشت: استانداردسازی گندم تاثیر مهمی بر کیفیت آرد تولیدی و نان مصرفی مردم دارد و این موضوع نیازمند همکاری سازمان جهاد کشاورزی در خصوص انجام نظارت‌ها و اقدامات لازم در طی فرایند کاشت، داشت و برداشت گندم است.

مدیرکل استاندارد استان مطرح کرد: طبق مصوبات شورای عالی استاندارد مراکز خدماتی مانند خانه‌های سالمندان، هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، مراکز پیش دبستانی و مهدکودک‌ها و اتاق مادر و کودک مشمول استاندارد اجباری شده است، لذا همکاری و هماهنگی دستگاه‌های اجرایی ذیربط جهت استانداردسازی این مراکز باید انجام شود.

همت‌زاده در پایان با اشاره به نیازهای آینده استان و تامین زیرساخت‌های لازم جهت اجرای استانداردها، خواستار حمایت مسئولین استانی جهت احداث آزمایشگاه مرجع استان شد.

انتهای پیام/7540

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا
هوش مصنوعی خبری قاصدک (در حال توسعه)