تولید سالانه 270 تن گوشت ماهی در بردسکن خراسان رضوی

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: بردسکن با تولید سالانه 270 تن گوشت ماهی گرمابی، سهم مهمی در تأمین بازار داخلی و صادرات به کشورهای عربی دارد.
استانها

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بردسکن، مهدی مسروری،در گفت‌وگو با خبرنگاران در حاشیه بازدید از  استخرهای پرورش ماهی بردسکن اظهارکرد: در این شهرستان 270 استخر دو منظوره فعال وجود دارد که امسال 200 هزار قطعه بچه‌ماهی گرمابی با وزن 3 تا 15 گرم در آن‌ها رهاسازی شده است.

وی با اشاره به زمان‌بندی پرورش ماهی در شهرستان افزود: عملیات رهاسازی بچه‌ماهی‌ها از فروردین‌ماه آغاز و با کم‌عمق شدن آب استخرها از مهر تا آذرماه فصل صید انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن گفت: سالانه 270 تن گوشت ماهی گرمابی در استخرهای این شهرستان تولید می‌شود که علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، بخشی از آن به کشورهای عربی صادر می‌شود.

مسروری با اشاره به قیمت هر کیلوگرم گوشت ماهی کپور به میزان 150 هزار تومان، ارزش اقتصادی تولید سالانه گوشت ماهی در شهرستان بردسکن را بیش از 40 میلیارد تومان عنوان کرد.

وی تأکیدکرد: توسعه استخرهای دو منظوره در کنار بخش کشاورزی، علاوه بر افزایش بهره‌وری منابع آبی، نقش مؤثری در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی مناطق روستایی دارد.

انتهای پیام/282

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا