10 درصد جمعیت جهان به مواد غذایی کافی دسترسی ندارند

نماینده سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در ایران گفت : 10 درصد جمعیت جهان به مواد غذایی کافی دسترسی ندارند اما مشکل اصلی کمبود غذا نیست بلکه توزیع عادلانه و دسترسی مناسب به منابع غذایی است.
استانها

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از مشهد، فرخ طایر اوف در سومین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی امنیت غذایی با موضوع «فرآوری، ایمنی و سلامت» در مشهد همزمان با روز جهانی غذا اظهارکرد: سازمان فائو از زمان تأسیس به ویژه پس از جنگ جهانی دوم نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی مردم جهان ایفاء کرده و امروز اعضای این سازمان با همکاری مستمر تلاش می‌کنند تا امنیت غذایی را بهبود بخشند.

وی بر ضرورت همکاری نزدیک بین پژوهشگاه‌های علمی، بخش خصوصی و کشورهای منطقه برای ارتقای امنیت غذایی و معرفی بهتر محصولات کشاورزی ایران تأکید کرد وافزود : دستاوردهای علمی به ویژه در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی نقش حیاتی در توانمندی جامعه و دولت‌ها دارد و هماهنگی نزدیک میان بخش‌های تحقیقاتی و بخش خصوصی از الزامات مهم این حوزه است.

طایر اوف  ادامه داد: نقش اصلی فائو ایجاد زمینه همکاری و همفکری بین ملت‌ها و متخصصان است تا منافع هر کشور به بهترین شکل ممکن تأمین شود و این همکاری به ویژه با پژوهشگاه‌های علمی و تحقیقاتی تقویت شود.

وی همچنین از ظرفیت‌های بالای کشاورزی ایران ابراز خرسندی کرد و به اهمیت معرفی و عرضه بهتر محصولات خاص ایرانی مانند زعفران و پسته در بازارهای جهانی اشاره و خاطرنشان کرد: محصولات نادر و ارزشمند ایران باید بیش از پیش شناخته شوند و فائو برای تسهیل همکاری‌های بین‌المللی و ارتقای جایگاه این محصولات تلاش می‌کند.

انتهای پیام/282/.

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا