بهرهبرداری از خیابان غذا در شهر اراک با هدف رونق گردشگری شهری

به گزارش بخش استانها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اراک، علیرضا محمودی، شهردار اراک، عصر امروز در آیین افتتاح خیابان غذا در اراک با اشاره به گفت: خیابان غذا بهعنوان یکی از پروژههای شاخص گردشگری و فرهنگی شهر با هدف ایجاد فضایی شاد و ایمن برای خانوادهها، حمایت از کسبوکارهای کوچک و توسعه گردشگری شهری به بهره برداری رسید.
وی افزود: خیابان غذا گامی مهم در مسیر احیای فضاهای شهری و تقویت نشاط اجتماعی است. تلاش کردهایم این محور به یکی از مقاصد اصلی تفریحی و گردشگری در اراک تبدیل شود و فرصت اشتغال جدیدی برای جوانان فراهم آورد.در طراحی و اجرای خیابان غذا، موضوعاتی همچون زیباسازی محیط، نورپردازی، مبلمان شهری، اجرای موسیقی زنده و برنامههای فرهنگی نیز مورد توجه قرار گرفته است تا فضایی پویا و جذاب برای شهروندان ایجاد شود.
محمودی تصریح کرد: خیابان غذا شامل غرفههای متعدد عرضه انواع غذاهای سنتی، فستفود، دسر و نوشیدنی است که با نظارت مستقیم شهرداری و رعایت کامل استانداردهای بهداشتی فعالیت خواهند کرد. این پروژه سرای شامل 28 غرفه و بیش از 300 آلاچیق و سکوی مخصوص نشستن است.
شهردار اراک عنوان کرد: اراک با برخورداری از موقعیت ممتاز جغرافیایی و ظرفیتهای انسانی و فرهنگی، قابلیت تبدیلشدن به یکی از مقاصد مهم گردشگری شهری در کشور را دارد و (فود استریت) میتواند الگویی برای اجرای پروژههای مشابه در سایر نقاط شهر باشد.
وی ادامه داد: مشارکت مردم و سرمایهگذاران در اجرای طرحهای فرهنگی و خدماتی از اولویتهای مدیریت شهری است و شهرداری از تمامی فعالان اقتصادی، کارآفرینان و صاحبان ایده دعوت میکند تا با ارایه طرحهای خلاقانه در حوزه گردشگری، خدمات شهری، فضاهای تفریحی و زیستپذیری شهر مشارکت کنند.
شهردار کلانشهر اراک بیان کرد: شهرداری آماده است در چارچوب ضوابط قانونی، تسهیلات لازم برای سرمایهگذاران را فراهم کند تا پروژههای شهری با سرعت و کیفیت بیشتری به بهرهبرداری برسند و آثار اقتصادی و اجتماعی آن در زندگی شهروندان نمایان شود، مدیریت شهری با نگاه توسعهمحور و رویکرد تعامل با بخش خصوصی، در تلاش است تا با اجرای پروژههایی نظیر خیابان غذا، اراک را به شهری پویا، گردشگرپذیر و دارای نشاط اجتماعی تبدیل کند.
انتهای پیام/711/