صدور مجوز تأسیس 13 واحد فرآوری با ظرفیت تولید 340 هزار تن محصول در اردبیل

علیحسین احدیعالی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف کلان از جمله کاهش ضایعات محصولات کشاورزی، افزایش صادرات، تأمین امنیت غذایی و ایجاد اشتغال، اقدامات گستردهای در بخش فرآوری و نگهداری سیبزمینی به مرحله اجرا درآمده است.
وی افزود: برای واحدهای صنعتی فعال در حوزه سیبزمینی، مجوزهای بهرهبرداری یا تأسیس صادر شده که ظرفیت قابل توجهی را به زنجیره ارزش این محصول استراتژیک افزوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: در بخش پروانههای بهرهبرداری، برای چهار واحد فرآوری سیبزمینی شامل تولید محصولاتی نظیر چیپس، پوره، اسنک و نیمه آماده مجوز صادر شده که قادر به جذب سالانه 140 هزار تن ماده خام هستند.
احدیعالی گفت: همچنین در بخش جوازهای تأسیس 13 واحد جدید فرآوری با ظرفیت تولید 340 هزار تن محصول نهایی، مجوزگیری کردهاند که این امر گامی بزرگ برای ایجاد ارزش افزوده و توسعه صنایع کشاورزی ارزیابی میشود.
تقویت زیرساختهای انبارداری و کاهش ضایعات
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حوزه انبارداری نیز 57 واحد سردخانه بالای صفر و انبار سرد با ظرفیت 150 هزار تن و 6 واحد سردخانه زیر صفر با ظرفیت 11 هزار تن پروانه بهرهبرداری دریافت کردهاند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: علاوه بر این، 78 واحد سردخانه بالای صفر با ظرفیت 317 هزار تن و هشت واحد سردخانه زیر صفر با ظرفیت 45 هزار تن، جواز تأسیس گرفتهاند که این اقدام نقش کلیدی در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و تنظیم بازار در فصول مختلف سال خواهد داشت.
احدیعالی بیان کرد: به منظور ارتقای کیفیت و بستهبندی محصولات صادراتی، برای 27 واحد سورتینگ و درجهبندی با ظرفیت 162 هزار تن، پروانه بهرهبرداری و برای 38 واحد جدید با ظرفیت 190 هزار تن، جواز تأسیس صادر شده است.
وی یادآور شد: این امر زمینه را برای حضور قدرتمندتر محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی فراهم میکند و عزم جدی مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی برای تکمیل و تقویت زنجیره ارزش این محصول مهم کشاورزی است.
انتهای پیام/131