کدام خوراکیها بیشترین تورم را تجربه کردند؟

به گزارش بخش اقتصادی وبانگاه به نقل از ایسنا، در مهر ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر بوده است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام “برنج خارجی درجه یک” با ۷.۷ درصد، “برنج ایرانی درجه یک” با ۶.۴ درصد و “رشته آش” با ۵.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “ماهی قزل آلا” با ۲۳ درصد، “گوشت گاو یا گوساله” با ۹.۶ درصد و “مرغ ماشینی” با ۷.۵ درصد است.
لبنیات، تخممرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ ماشینی” با ۱۵.۷ درصد، “خامه پاستوریزه” با ۳.۸ درصد است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “لیمو ترش” با ۴۵.۴ درصد، “خربزه” با ۱۳.۶ درصد، “کشمش پلویی” با ۱۱.۱ درصد و “مغز گردو” با ۱۰.۹ درصد است.
همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “انار” با ۶.۷- درصد است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “کدو سبز” با ۵۲.۸ درصد، “گوجه فرنگی” با ۳۰.۹ درصد، “سیب زمینی” با ۲۲.۲ درصد، “بادمجان” با ۱۱.۶ درصد و “خیار” با ۱۰.۴ درصد است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سس گوجه فرنگی” با ۳.۹ درصد، “سس مایونز” با ۳.۷ درصد و “رب گوجه فرنگی” با ۲.۹ درصد است.
انتهای پیام