ساماندهی حمل آرد در هرمزگان/ نانوایی‌های تولیدکننده نان کامل با قیمت جدید فعالیت می‌کنند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان از آغاز برنامه‌ریزی جدید برای توسعه تولید نان کامل در استان خبر داد و گفت: تأمین آرد مورد نیاز، تعیین سهمیه نانوایی‌های داوطلب و ساماندهی شبکه حمل آرد از مصوبات نشست شورای آرد و نان هرمزگان است.
استانها

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عادل شهرزاد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان در تشریح مصوبات جلسه شورای آرد و نان استان اظهار داشت: به دلیل نقش مستقیم نان کامل در ارتقای سلامت جامعه، بررسی روند تولید و کیفیت این نوع نان به یکی از موضوعات ثابت شورای آرد و نان تبدیل شده است.

وی افزود: در این نشست نحوه تأمین آرد مورد نیاز برای پخت نان کامل و همچنین تعیین سهمیه نانوایی‌های داوطلب بررسی شد نانوایی‌هایی که آمادگی تولید نان کامل دارند، به‌ویژه سنگکی‌ها، می‌توانند با قیمت جدید فعالیت خود را آغاز کنند.

معاون اقتصادی استاندار ادامه داد: وظایف دستگاه‌های مرتبط از جمله معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل غله و خدمات بازرگانی و اتحادیه نانوایان در زمینه تولید، نظارت و قیمت‌گذاری انواع نان کامل مشخص و تقسیم شد.

شهرزاد یکی از سیاست‌های این شورا را افزایش تعداد نانوایی‌ها در مناطق پرتراکم استان اعلام کرد و گفت: در این نشست درخواست‌های جدید برای تأسیس نانوایی مورد بررسی قرار گرفت و نحوه تخصیص سهمیه آرد به متقاضیان نیز تعیین شد.

وی با اشاره به اهمیت ساماندهی حمل آرد در هرمزگان بیان کرد: به دلیل گستردگی جغرافیایی استان، ضروری است شبکه حمل آرد از کارخانه تا نانوایی‌ها شفاف و منظم فعالیت کند تا تأخیر در تأمین آرد وجود نداشته باشد.

معاون استاندار گفت: شرکت‌هایی که در مزایده اخیر حمل آرد برنده شده‌اند، ارزیابی شدند و اصلاحات لازم برای بهبود شبکه توزیع در دستور کار قرار گرفته است.

شهرزاد در پایان به بررسی قیمت نان در جزیره کیش اشاره کرد و افزود: آنالیز کارشناسی قیمت نان در کیش به دستگاه‌های ذی‌ربط واگذار شد و تصمیم نهایی در جلسه بعدی شورای آرد و نان اتخاذ می‌شود.

انتهای پیام/864/

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا