تشدید بازرسی‌های بهداشت محیط از کافه‌ رستوران‌های اراک+عکس

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان مرکزی از تشدید بازرسی‌های بهداشت محیط از کافه‌ رستوران‌های اراک خبر داد.
استانها

حسن مهرعلی، مدیر گروه بهداشت محیط استان مرکزی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به تشدید بازرسی های بهداشت محیط از کافه‌ رستوران‌های اراک گفت: در راستای تضمین سلامت شهروندان و اجرای پروتکل‌های بهداشتی، بازرسی‌های سرزده و گسترده‌ای از کافه‌ها و رستوران‌های سطح شهر اراک توسط تیم‌های بازرسی بهداشت محیط در حال انجام بوده و این اقدام با هدف پایش جدی وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی آغاز شده است چراکه سلامت غذایی مردم خط قرمز ماست و هیچ تسامحی در این زمینه وجود ندارد و این بازرسی‌ها به صورت مستمر و به شکل چرخشی در تمامی مناطق شهر انجام می‌شود و از تمامی صاحبان مشاغل غذایی تقاضا داریم نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی کوشا باشند.

وی افزود: این بازرسی‌های جدی و فعال، پیام روشنی برای تمامی فعالان صنف رستوران‌داری و کافه‌داری در اراک دارد و آن هم اینکه بهداشت، اولین و مهم‌ترین اصل در خدمات‌دهی به شهروندان است اگرچه این اقدام اگرچه ممکن است برای برخی واحدها چالش‌برانگیز باشد، اما در نهایت منجر به ارتقای سطح کیفی خدمات، افزایش اطمینان شهروندان و رونق کسب‌وکارهای متعهد خواهد شد.

مهرعلی تصریح کرد: این درحالیست که کافه‌ها و رستوران‌ها به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی اجتماعی و تغذیه میلیون‌ها نفر تبدیل شده‌اند که در این میان، بازرسی مستمر و جدی بهداشت محیط از این مراکز، نه یک انتخاب، که یک ضرورت انکارناپذیر برای حفظ سلامت عمومی است.

وی عنوان کرد: بازرسی‌های رسمی به تنهایی کافی نیست. شهروندان نیز باید “بازرسان” سلامت جامعه خود باشند و گزارش‌دهی تخلفات بهداشتی از طریق سامانه 190، یک وظیفه شهروندی است که می‌تواند مکمل قدرتمندی برای اقدامات رسمی باشد بنابراین بازرسی بهداشت محیط از کافه‌رستوران‌ها یک “دشمنی” با صاحبان کسب‌وکار نیست، بلکه یک “همکاری” برای ساختن جامعه‌ای سالم‌تر و ایمن‌تر است. این بازرسی‌ها ضامن اعتماد عمومی و محافظی در برابر سودجویی هستند. سرمایه‌گذاری بر روی بهداشت، در نهایت به رونق همان کسب‌وکارها و سلامت کل جامعه منجر خواهد شد.

مدیرگروه بهداشت محیط استان مرکزی با اشاره به وضعیت بازدید و بازرسی ها اظهار کرد: در راستای نظارت مستمر بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، به همراه مسئول بهداشت محیط مرکز اراک از کافه‌ رستوران های شهر در ساعات آغازین صبج بازدید کردند که هدف از این بازدیدها، ارتقای سطح سلامت عمومی و اطمینان از رعایت ضوابط بهداشتی در اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و نیز نظارت عالیه بر عملکرد بازرسی است.

وی خاطرنشان کرد: نظارت مستمر بر کافه‌ها و رستوران‌ها نه تنها به پیشگیری از بروز بیماری‌های مرتبط با غذا کمک می‌کند، بلکه موجب افزایش اعتماد شهروندان به خدمات ارائه‌شده در این مراکز خواهد شد.

اخبار استان مرکزی , پروتکل های بهداشتی ,

اخبار استان مرکزی , پروتکل های بهداشتی ,

اخبار استان مرکزی , پروتکل های بهداشتی ,

اخبار استان مرکزی , پروتکل های بهداشتی ,

اخبار استان مرکزی , پروتکل های بهداشتی ,

اخبار استان مرکزی , پروتکل های بهداشتی ,

انتهای پیام/711/

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا