شپش در غذای دانشجویان دانشگاه فرهنگیان زنجان / دانشجویان اعتصاب غذا کردند!

به گزارش بخش استانها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از زنجان، امروز دانشجومعلمان پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان زنجان در اعتراض و واکنش به کیفیت پایین غذا با قراردادن سینی غذاهای خود در محوطه دانشگاه دست به اعتصاب غذا زده و خواستار رسیدگی فوری شدند.
بنا به گفته دانشجویان این پردیس دانشگاهی شب گذشته برای نخستین بار شپش در برنج سرو شده سلف سرویس مشاهده شد و در ادامه در وعده ناهار امروز نیز همین موضوع در غذای توزیعی میان دانشجویان به چشم خورد.
علی صحبتلو رئیس پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان زنجان در ارتباط با این موضوع به خبرنگار تسنیم، گفت: در پی وضعیت پیش آمده جلسهای با مسئولان دانشگاه و نمایندههای دانشجویان برگزار کردیم و این موضوع که از وعده شام شب گذشته رخ داده بود و به صورت اغراق آمیز در شبکه های اجتماعی انتشار یافته بود با راهکارهای اتخاذ شده مسئله حل و فصل شد.
وی گفت: اعتراض امروز در محوطه، بابت شام شب گذشته بود. طبیعتاً وجود شپش در برنج ایرانی که در میزان بالا نگهداری میشود امری طبیعی است با این حال قصور مسئولان آشپزخانه غیرقابل چشم پوشی بود از این رو مسئولان واحد آشپزخانه جا به جا و با افراد جدید جایگزین شدند.
رئیس پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان زنجان با بیان اینکه در راستای اهمیت به سلامت دانشجویان از مصرف برنج خارجی در سلف این دانشگاه خودداری شده است، ابراز کرد: با توجه به اینکه صیانت از حقوق دانشجویان و سلامت آنها از اولویتهای ما است در اولین اقدام برنج قبلی با برنج جدید جایگزین شد.
وی با اشاره به اینکه 700 دانشجو در پردیس شهید بهشتی فرهنگیان زنجان مشغول به تحصیل هستند که فضای آموزشی برای این تعداد کم است، خاطرنشان کرد: با مساعدت استانداری و سایر مسئولان مربوطه مقرر شده یکی از ساختمانهای استانداری زنجان تا احداث ساختمانی در خور دانشجویان این مجموعه در اختیار قرار بگیرد.
از سوی دیگر فرزانه اللهوردی رئیس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان هم در جمع خبرنگاران افزود: این برنجها در فصل بهار امسال خریداری شده بودند و به دلیل گرمای تابستان و ماندگاری در انبار، دچار آفت شدند که بهمحض اطلاع از موضوع، تمام محموله برنج جمعآوری، مرجوع و برنج جدید جایگزین شد.
وی با اشاره به استفاده موقت از برنج هندی تا زمان تأمین برنج ایرانی سالم گفت: سلامت غذا در اولویت است، هرچند دانشجویان ترجیح میدهند غذای آنان با برنج ایرانی تهیه شود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان زنجان ضمن تقدیر از مطالبهگری دانشجویان بیان کرد: پس از اعتراض کوتاهمدت برخی از دانشجویان، با نمایندگان آنان جلسهای برگزار و توضیحات لازم ارائه شد و اکنون آرامش در فضای دانشگاه برقرار است.
وی تأکید کرد: نظارتهای بهداشتی در آشپزخانه و انبارها تشدید شده و کارشناسان بهداشت محیط بهصورت مستمر در حال کنترل وضعیت نگهداری مواد غذایی هستند.
انتهای پیام/