توسعه آبزی‌پروری با بهره‌گیری از آب‌های شور در خراسان رضوی/تولید سالانه 13 هزار تن گوشت ماهی

مدیر شیلات استان خراسان رضوی گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی و محدودیت منابع آبی، خراسان رضوی توسعه آبزی‌پروری را با استفاده از آب‌های شور و استخرهای دو منظوره کشاورزی در دستور کار قرار داده است تا ظرفیت تولید ماهی در استان افزایش یابد.
استانها

محسن برخوردار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از بردسکن، در حاشیه دیدار با مدیر جهاد کشاورزی و  نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی بردسکن با اشاره به بیش از 23 هزار منبع آبی خراسان رضوی، اظهارکرد: خراسان رضوی از ظرفیت بالایی برای پرورش ماهیان سردآبی، گرم‌آبی و خاویاری برخوردار است و سالانه حدود 13 هزار تن گوشت ماهی تولید می‌شود که شامل ماهیان گرم‌آبی، سردآبی و خاویاری است.

وی با بیان اینکه سالانه بیش از 9 هزار تن ماهی قزل‌آلا در استان تولید می‌شود و خراسان رضوی در رتبه نهم کشور قرار دارد افزود: شناسایی آب‌های شور مستعد در سطح استان برای پرورش گونه‌های مقاوم مانند ماهیان خاویاری در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر شیلات استان خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت شهرستان بردسکن گفت: این شهرستان پتانسیل بالایی برای پرورش ماهیان گرم‌آبی، به ویژه کپور و تیلاپیا دارد و در صورت صدور مجوزها، امکان تولید سالانه پنج هزار تن ماهی تیلاپیا در این منطقه فراهم خواهد شد.

برخوردار با اشاره به حضور میلیونی زائران به مشهد مقدس گفت:  این موضوع فرصت مناسبی برای افزایش مصرف آبزیان ایجاد می‌کند، به همین منظور، دبیرخانه کمیته آبزیان با همکاری دامپزشکی و سازمان صمت تشکیل خواهد شد.

وی یادآور شد: مصرف سرانه ماهی در دنیا 24 کیلوگرم، در ایران 14 کیلوگرم و در استان خراسان رضوی 7.5 کیلوگرم است که هدف گذاری شده تا به 8 کیلوگرم افزایش یابد.

انتهای پیام/282

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا