تهدید سلامت عمومی با ناپایداری در دسترسی به غذا

مدیرکل استاندارد فارس، گفت: ناپایداری در دسترسی به غذا و کاهش کیفیت آن می‌تواند پیامدهای گسترده برای جامعه در پی داشته باشد و سلامت عمومی را با تهدیدهای جدی روبه‌رو کند.
استانها

به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی عزیزی امروز در نخستین جلسه سند ملی امنیت غذایی، تغذیه و ایمنی غذا، اظهار کرد: امنیت غذایی یکی از ارکان اساسی توسعه پایدار است.

وی امنیت غذایی را زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دانست و افزود: امنیت غذایی از وجوه مهم امنیت ملی کشور است و زمانی محقق می‌شود که همه مردم همواره به غذای کافی سالم و مغذی برای برخورداری از یک زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند.

مدیرکل استاندارد فارس تصریح کرد: بدیهی است ناپایداری در دسترسی به غذا و کاهش کیفیت آن می‌تواند پیامدهای گسترده برای جامعه در پی داشته باشد و سلامت عمومی را با تهدیدهای جدی روبه‌رو کند.

عزیزی خاطرنشان کرد: در این جلسه ارتقای وضعیت تغذیه‌ای و اطمینان از ایمنی غذا مورد بررسی قرار گرفت.

وی همچنین هدف اصلی این سند را پیشبرد اهداف توسعه پایدار و مقابله با چالش‌های موجود در حوزه امنیت غذایی و تغذیه‌ای در استان برشمرد و گفت: در این این جلسه ضمن مرور جزء به جزء شیوه نامه مزبور، به اهداف کلی این سند اشاره شد و مورد بحث قرار گرفت. 

به گفته مدیرکل استاندارد فارس، فعال کردن کارتابل تدوین دستگاه‌های مرتبط، مشارکت و هم‌افزایی در بحث ترویج و نشر مطالب مرتبط با امنیت غذا و تغذیه، همکاری در استاندارد سازی فراورده خرما با توجه به مشکلات موجود در استان و کمبود زیرساخت‌ها، تلاش در ترویج فرهنگ مصرف نان کامل و غیره از مباحث مطرح شده در این کمیته بود.

انتهای پیام/424/

 

 

منابع خبر:‌ © ‌خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا