تولید 21هزار تن گوشت سفید در هرمزگان در نیمه نخست سال

به گزارش بخش استانها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از تولید بیش از 23 هزار تن انواع گوشت و 10 هزار تن شیر خام در نیمه نخست سال جاری خبر داد و گفت: از این میزان، 21 هزار تن مربوط به تولید گوشت سفید در استان است.
محمد قریشی در تشریح عملکرد ششماهه نخست سال اظهار داشت: در این مدت، هرمزگان موفق به تولید 2200 تن گوشت قرمز، 10 هزار تن شیر خام، 21 هزار تن گوشت سفید و 136 تن عسل شده است.
وی با اشاره به برنامهریزی برای توسعه پایدار در بخش دام و طیور افزود: در نیمه اول سال، 2 مجوز بهرهبرداری برای پرواربندی گوساله با ظرفیت 100 رأس، یک مجوز بهرهبرداری و 5 مجوز تأسیس برای پرورش بز داشتی با ظرفیت 1168 رأس و یک مجوز بهرهبرداری برای پرورش گاو شیری با ظرفیت 91 رأس صادر شده است.
قریشی ادامه داد: همچنین 3 مجوز تأسیس برای پرواربندی بره با ظرفیت 1900 رأس و 8 مجوز تأسیس برای مرغداری گوشتی با ظرفیت 320 هزار قطعه صادر شده است در بخش زنبورداری نیز 20 مجوز بهرهبرداری با ظرفیت 650 کلنی به متقاضیان اعطا شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی استان اجرای طرحهای تخصصی اصلاح نژاد دام را از دیگر برنامههای این بخش دانست و گفت: در این راستا، عملیات اصلاح نژاد دام سنگین از طریق تلقیح مصنوعی 210 رأس گاو و هورمونتراپی 100 رأس بز انجام شده است.
وی با اشاره به تجهیز واحدهای دامپروری خاطرنشان کرد: تأمین شیردوشهای نوین و ردیاب شتر از جمله اقداماتی است که با هدف افزایش بهرهوری، ارتقای کیفیت محصولات دامی و حمایت از تولیدکنندگان در دستور کار قرار گرفته و اجرایی شده است.
قریشی تأکید کرد: مجموع این اقدامات زمینه تقویت امنیت غذایی، افزایش تولید داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در استان هرمزگان را فراهم میکند.
انتهای پیام/864+