عرضه آرد کامل به نانوایی‌های اردبیل

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، گفت: قرار است از دی ماه آرد کامل به نانوایی‌های استان عرضه شود تا امکان پخت نان با کیفیت برای نانوایی‌ها فراهم آید.
به گزارش بخش استان‌ها در وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سعید صادقیه عصر امروز در جریان بازدید از کارخانه‌های تولید آرد در اردبیل، اظهار کرد: پنج کارخانه آرد در استان اقدام به تولید آرد کامل می‌کنند تا شرایط برای تولید آرد با خواص سبوس و فیبر فراهم آید.

وی افزود: با هدف کنترل بیماری‌های غیرواگیر در استان و حفظ سلامت شهروندان، در بحث نان و آرد دانشگاه علوم پزشکی وارد شده تا زمینه را برای تولید آرد کامل و پخت نان با کیفیت بالا فراهم آید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: به صورت نمادین ما در نانوایی دانشگاه علوم پزشکی در حال پخت و عرضه نان با مختصات کامل هستیم تا به تدریج در سایر نانوایی‌‌ها نیز پخت نان با این آرد کامل در دستور کار قرار گیرد.

صادقیه گفت: در حفظ سلامتی مردم به کارگیری سبوس و فیبر بسیار مهم است و جلوی سرطان‌های گوارشی را گرفته و به نوعی زمینه برای ارتقای سلامت را فراهم می‌آورد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما قدم به قدم در این مسیر گام برمی‌داریم تا با همکاری دستگاه‌های متولی در حوزه آرد و نان بتوانیم کیفی‌ترین آرد را با خواص کامل گندم ارائه کرده و پخت نان با کیفیت مطلوب و بهره‌مندی از تمام مزایای آرد سبوس‌دار را با ویژگی‌های منحصربه فرد شاهد باشیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: در استان اردبیل یکی از مشکلات و چالش‌ها در کنار پخت نان، عرضه آن است که امیدواریم با همراهی مردم زمینه برای تهیه کیسه‌‌های پارچه‌ای به جای کیسه‌های نایلونی فراهم آید تا هم در نگهداری و هم استفاده مرغوب از نان بتوانیم جلوی آسیب‌ها و نگرانی‌های احتمالی را بگیریم.

صادقیه بیان کرد: شرایط خوبی را در استان برای عرضه آرد با کیفیت و پخت نان مطلوب فراهم کردیم و سعی بر این است تا دغدغه‌ها و مشکلات احتمالی در این زمینه را با دید مطلوب تر فراهم کرده و به نوعی جلوی آسیب‌های اجتمالی گرفته شود.

 

©‌ وبانگاه > خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا