عرضه آرد کامل به نانواییهای اردبیل

وی افزود: با هدف کنترل بیماریهای غیرواگیر در استان و حفظ سلامت شهروندان، در بحث نان و آرد دانشگاه علوم پزشکی وارد شده تا زمینه را برای تولید آرد کامل و پخت نان با کیفیت بالا فراهم آید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تصریح کرد: به صورت نمادین ما در نانوایی دانشگاه علوم پزشکی در حال پخت و عرضه نان با مختصات کامل هستیم تا به تدریج در سایر نانواییها نیز پخت نان با این آرد کامل در دستور کار قرار گیرد.
صادقیه گفت: در حفظ سلامتی مردم به کارگیری سبوس و فیبر بسیار مهم است و جلوی سرطانهای گوارشی را گرفته و به نوعی زمینه برای ارتقای سلامت را فراهم میآورد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما قدم به قدم در این مسیر گام برمیداریم تا با همکاری دستگاههای متولی در حوزه آرد و نان بتوانیم کیفیترین آرد را با خواص کامل گندم ارائه کرده و پخت نان با کیفیت مطلوب و بهرهمندی از تمام مزایای آرد سبوسدار را با ویژگیهای منحصربه فرد شاهد باشیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: در استان اردبیل یکی از مشکلات و چالشها در کنار پخت نان، عرضه آن است که امیدواریم با همراهی مردم زمینه برای تهیه کیسههای پارچهای به جای کیسههای نایلونی فراهم آید تا هم در نگهداری و هم استفاده مرغوب از نان بتوانیم جلوی آسیبها و نگرانیهای احتمالی را بگیریم.
صادقیه بیان کرد: شرایط خوبی را در استان برای عرضه آرد با کیفیت و پخت نان مطلوب فراهم کردیم و سعی بر این است تا دغدغهها و مشکلات احتمالی در این زمینه را با دید مطلوب تر فراهم کرده و به نوعی جلوی آسیبهای اجتمالی گرفته شود.