معدوم‌سازی 1.2 تن مواد غذایی فاسد در بجنورد/ هشدار به متخلفان بهداشتی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: جمع‌آوری و معدوم‌سازی هزار و 200 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ‌گذشته در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی این شهرستان طی سه ماه گذشته خبر داد.
دکتر سید احمد هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد اظهار داشت: با هدف ارتقای امنیت غذایی و پیشگیری از مخاطرات بهداشتی، عملیات معدوم‌سازی گسترده مواد غذایی فاسد در سطح واحدهای صنفی بجنورد انجام شد.

وی افزود: طی سه ماه گذشته، 1200 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌گذشته و غیرقابل مصرف، توسط کارشناسان گروه سلامت محیط و کار شناسایی و از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جمع‌آوری و به‌طور کامل معدوم شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این عملیات در چارچوب برنامه‌های مستمر نظارتی مرکز بهداشت بجنورد انجام گرفته و اولویت اصلی آن، صیانت از سلامت شهروندان و حذف هرگونه کالای غذایی غیراستاندارد از سفره مردم بوده است.

وی گفت: تیم‌های بازرسی این مرکز به‌صورت شبانه‌روزی و با رصد مستمر مراکز عرضه مواد غذایی، از ورود مواد ناسالم به چرخه مصرف جلوگیری کرده‌اند و این اقدامات با جدیت ادامه دارد.

هاشمی با هشدار به متخلفان بهداشتی گفت: واحدهایی که اقدام به نگهداری یا عرضه مواد غذایی تاریخ‌گذشته و فاقد مجوز بهداشتی کنند، علاوه بر **پلمب واحد صنفی، تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

به گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، برنامه نظارت بهداشتی بر اماکن عمومی و مراکز غذایی تا پایان سال با شدت بیشتری دنبال می‌شود تا سلامت و ایمنی غذایی شهروندان بجنوردی تضمین گردد.

 

©‌ وبانگاه > خبرگزاری تسنیم
دکمه بازگشت به بالا