بررسی علمی چالش‌های پیش روی تولید، فرآوری و بازار زعفران

دبیر همایش ملی زعفران با بیان اینکه همایش ملی زعفران ۲۳ و ۲۴ آبان ماه در دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود، گفت: در این همایش رفع چالش‌های پیش روی تولید، فرآوری و بازار این محصول از بعد علمی بررسی می‌شود.
– اخبار استانها –

به گزارش بخش استانی وبانگاه به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدعلی بهدانی امروز در نشست خبری با اشاره به اینکه زعفران با نام ایران و خراسان جنوبی آمیخته است، اظهار کرد: این محصول ارگانیک استان ماست، از این رو از  همه نسبت به آن حساسیت ویژه‌ای داریم و باید با تحقیقات علمی فراگیر آن را آن گونه که شایسته است به جهانیان معرفی کنیم. 

بیشترین سطح زیرکشت زعفران را در جهان داریم 

دبیر هفتمین جشنواره ملی زعفران بیان کرد: در ایران بیشترین سطح زیرکشت زعفران را داریم، اما آن گونه که باید در حوزه مباحث علمی آن کار نکرده‌ایم، در حالی که شایسته است نسبت به موضوعات پژوهشی آن توجه داشته باشیم. اگر می‌خواهیم زعفران را وارد زندگی مردم کنیم باید نسبت به فرآوری این محصول جدی‌تر ورود داشته باشیم. 

وی با اشاره به اینکه خام فروشی ارزش افزوده اقتصادی را برای ما در حوزه محصول زعفران به ارمغان نخواهد آورد، یادآور شد: از طرف دیگر ورود به حوزه فرآوری نیاز به اقدامات پژوهشی و علمی دارد. 

 ارسال 264 مقاله به هفتمین همایش زعفران 

دبیر هفتمین همایش ملی زعفران با اشاره به اینکه سه سال قبل در همایش قبلی زعفران تعداد مقالات ارسالی کمتر از 70 مقاله بود، یادآور شد: امسال 264 مقاله به دبیرخانه رسیده است و در مجموع 243 مقاله پذیرفته شده و  21 مقاله به صورت سخنرانی و 222 مقاله به صورت پوستر در همایش ارائه خواهند شد. 

وی با بیان اینکه گروه تخصصی دانشگاه بیرجند در حوزه زعفران فعالیت دارد، یادآور شد: همچنان جای کار علمی و تحقیقاتی در زمینه این محصول مزیت‌دار استان وجود دارد.

انتهای پیام/ 257

 

© خبرگزاری تسنیم
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی
ارسال از وردپرس به شبکه های اجتماعی ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − ده =

دکمه بازگشت به بالا